Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Privacy Policy

Privacy Policy

  • Algemeen:Wij begrijpen dat uw vertrouwen in ons, ons online belangrijkste kapitaal is. Om dat vertrouwen te behouden, hebben wij van de bescherming van de privacy van alle bezoekers en klanten van belgoshop.com (hierna genoemd de “Website”) onze prioriteit gemaakt.

 

Deze privacyverklaring beschrijft hoe en wanneer FANSHOPS.BE BV (BE 0507.830.038) met maatschappelijke zetel te Nederstraat 18, 3545 Halen, België. (hierna aangeduid met “wij” of “ons”) uw persoonsgegevens verwerkt wanneer u de Website bezoekt. Wij willen benadrukken dat wij te allen tijde handelen in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming 2016/679 van 27 april 2016 (hierna: de “AVG”).

 

Om meer te weten te komen over de manier waarop persoonsgegevens verzameld en verwerkt worden op deze Website, doet u er goed aan deze privacyverklaring te lezen. Deze privacyverklaring dient te worden gelezen in samenhang met onze legal disclaimer https://www.belgoshop.com/nl/service/disclaimer/.

 

  • Verwerking persoonsgegevens: Door deze Website te gebruiken en/of uw persoonsgegevens mee te delen, gaat u akkoord met de wijze waarop wij de persoonsgegevens verzamelen en verwerken, zoals in deze privacyverklaring beschreven.

 

  1. Bezoek van de Website

 

Door het gebruik van Google Analytics verzamelen en verwerken wij persoonlijke en niet-persoonlijke gegevens die via uw gebruik van de Website worden verzameld.

 

Als u geen toestemming geeft voor de verwerking van uw persoonsgegevens, verwerken wij alleen de volgende gegevens:

 

  • tijdstip van uw bezoek (tijdstempel);
  • user-agent;
  • de verwijzende website (dit is de website van waaruit u naar de Website bent gekomen)

 

Indien u toestemming geeft voor de verwerking van uw persoonsgegevens kunnen deze gegevens bestaan uit:

 

  • tijdstip van uw bezoek (tijdstempel);
  • de tijd die u op elke pagina van de Website hebt doorgebracht
  • de verwijzende site (dit is de website vanwaar u op de Website bent gekomen)
  • het type browser dat u gebruikt
  • uw besturingssysteem;
  • uw geolocatie, waaronder wordt verstaan: land, regio, stad en bij benadering de lengte- en breedtegraad
  • uw IP-adres; en
  • de bezochte pagina's.

 

De gegevens die door Google Analytics worden verwerkt, worden gebruikt om uw surfervaring en de functionaliteiten van de Website te verbeteren.

 

 

  1. Plaatsen van bestellingen

 

Wanneer u een product op de Website koopt, vragen wij u de volgende gegevens te verstrekken, zodat wij uw bestelling kunnen verwerken:

 

  • Naam en achternaam;
  • Adres;
  • E-mail;
  • Telefoon; en
  •  

 

Als u een product op onze site koopt, worden uw betalingsgegevens verwerkt door de door u gekozen betalingsprovider.

 

Nadat u een bestelling bij ons heeft geplaatst kunnen wij uw gegevens overmaken aan derde partijen in het kader van de uitvoering van de overeenkomst tussen u en ons.

 

Nadat u een bestelling heeft geplaatst, kunnen wij uw e-mailadres ook gebruiken voor onze eigen reclame doeleinden (het aankondigen van nieuwe producten, speciale aanbiedingen of nieuwsberichten) indien u hiervoor uw toestemming geeft. U kan uw toestemming steeds intrekken overeenkomstig artikel 5.

 

  1. Links naar sociale media

 

Op de Website zijn een links opgenomen naar de sociale media-accounts van Twitter en Facebook, die toegankelijk is door op de desbetreffende knop te klikken. U aanvaardt en begrijpt dat door op deze links te klikken bepaalde accountinformatie door dat specifieke platform kan worden verwerkt en aan ons wordt verstrekt.

 

  1. Nieuwsbrieven

 

Indien u zich inschrijft op de nieuwsbrief, geeft u ons de toestemming om uw emailadres te verwerken in het kader van promotionele activiteiten.

 

Wanneer u niet langer onze nieuwsbrief of informatie met betrekking tot onze producten en diensten wenst te ontvangen, kunt u zich te allen tijde uitschrijven door te klikken op “uitschrijven” onderaan uw email of door uw persoonlijke account op de Website aan te passen.

 

  • Bewaringstermijn: Tenzij langere wettelijke bewaartermijnen van toepassing zijn, worden uw persoonsgegevens die door ons worden verwerkt, binnen de volgende termijnen automatisch verwijderd:

 

  • Persoonsgegevens verwerkt naar aanleiding van uw bezoek aan de Website: 2 maanden na het laatste bezoek
  • Persoonsgegevens verwerkt naar aanleiding van een bestelling: 5 jaar

 

  • Doorgifte van uw persoonsgegevens aan derden: Afhankelijk van het doel en de context van de verwerking van uw persoonsgegevens kunnen medewerkers van Topfanz toegang hebben tot uw persoonsgegevens. Topfanz doet beroep op derde partijen voor het uitvoeren van de overeenkomst die volgt uit een bestelling die u plaatst. Voorbeelden van zulke derde partijen zijn onder meer pakketdiensten en webhostingdiensten. Topfanz garandeert dat zulke derde partijen een gelijkaardig niveau van veiligheid en vertrouwelijkheid met betrekking tot uw persoonsgegevens hanteren. Met uitzondering van het voorgaande, artikel 2.b of in het geval wij daartoe wettelijk verplicht zijn, zullen wij uw persoonsgegevens niet aan derden doorgeven zonder uw uitdrukkelijke toestemming. De gegevens kunnen door ons eveneens verwerkt worden in een land buiten de Europese Economische Ruimte (EER). U dient er rekening mee te houden dat de gegevens die door u eventueel op publieke plaatsen worden gepost, zoals maar niet beperkt tot commentaren op het discussieforum of klantenbeoordelingen, door iedereen geconsulteerd kunnen worden.

 

  • Uw rechten: In deze bepaling leggen wij u uit welke rechten u overeenkomstig de AVG heeft en hoe u deze kunt uitoefenen.

 

U hebt het recht om voor elke verwerking van uw persoonsgegevens:

  • Toegang en inzage te vragen;
  • Verbetering, verwijdering of beperking van de persoonsgegevens te vragen;
  • Zich te verzetten tegen de (geautomatiseerde) verwerking;
  • Uw verleende toestemming in te trekken;

 

U kunt uw rechten als volgt uitoefenen:

 

  1. schriftelijk: door een brief te sturen naar BART LIEBEN BV, met zetel te Grétrystraat 54, 2018 Antwerpen, met vermelding van de rechten die u wenst uit te oefenen, en met een kopie van uw identiteitskaart (voor- en achterkant); en
  2. elektronisch: door een e-mail te sturen naar [email protected] met vermelding van de rechten die u wenst uit te oefenen, en met een kopie van uw identiteitskaart (voor- en achterkant).

 

Indien u een overzicht wenst van uw door ons verzamelde persoonsgegevens, zullen wij u binnen een redelijke termijn een PDF-bestand bezorgen.

 

In bepaalde gevallen kunnen wij uw verzoek geheel of gedeeltelijk weigeren, onder meer vanwege, maar niet beperkt tot, de toepasselijke wettelijke bewaartermijnen. Wij zullen deze weigering altijd motiveren.

 

Uw gegevens worden ten minste bewaard gedurende de wettelijk voorgeschreven periode. Tenzij u ons verzoekt om uw persoonsgegevens te wissen of indien wij daartoe wettelijk verplicht zijn, worden uw persoonsgegevens automatisch gewist na de hierboven vermelde bewaartermijnen.

 

  • Veiligheid: Wij handhaven strikte beleids- en beveiligingsmaatregelen om te garanderen dat de bezoekersinformatie in onze computersystemen en -bestanden wordt beschermd. Onze werknemers hebben alleen toegang tot de bezoekersinformatie die zij nodig zouden hebben om hun werk uit te voeren en om aan u een dienst te leveren. Alle werknemers zijn verplicht om de privacy van de bezoekers te respecteren.

 

We doen al het mogelijke om onze servers, applicaties en databases veilig en vrij te houden van ongeoorloofde toegang en gebruik, door gebruik te maken van fysieke, administratieve en technologische maatregelen om de bescherming van deze informatie te behouden. Evenwel kan niemand 100% veiligheid garanderen. In geval van een bijzondere bezorgdheid betreffende de veiligheid van bepaalde persoonsgegevens, is het aan de bezoeker om te beslissen die informatie niet te verzenden via het internet.

 

  • Contact: Wij zijn verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens en zien toe op de vertrouwelijkheid en de veiligheid van de gegevens. Als u een klacht heeft over de manier waarop wij uw gegevens verwerken of opslaan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Indien mogelijk zullen wij dergelijke verzoeken graag oplossen. U kan ons als volgt bereiken:

 

Via email: [email protected]

 

Via post:

FANSHOPS.BE BV

Ter attentie van de Data Protection Officer
Nederstraat 18
3545 Halen
België 

 

U kunt ook altijd een klacht indienen bij de Belgische Gegevensbeschermingsautoriteit, Drukpersstraat 35, 1000 Brussel.

  • Wijzigingen: Wij kunnen van tijd tot tijd en om welke reden dan ook deze privacyverklaring aanpassen, aanvullen of verbeteren aangezien dit betrekking heeft op het toekomstig gebruik van de Website. Deze wijzigingen zullen op onze Website worden geplaatst en, waar nodig, zullen wij u per e-mail op de hoogte brengen van dergelijke wijzigingen. Wij raden u aan dit Privacybeleid te raadplegen wanneer u de Website bezoekt om op de hoogte te blijven van onze verwerkingsactiviteiten en de manieren waarop wij uw privacy kunnen beschermen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »